Dárkový poukaz na míru dle Vašich přání.

Rádi pro Vás a pro Vaše blízké připravíme dárkový poukaz na míru dle Vašich finančních představ, zaměření od včelařských kurzů, včelařských potřeb, včelí produkty, dárkové balíčky. V platnosti trvaní jeden rok od vystavení poukazu.

V případě elektronické objednávky přes e-shop prosím v poslední části 4 Souhrn objednávky napište do poznámky k objednávce - Vaši představu o hodnotě dárkového poukazu, zaměření a jméno obdarovaného.

Dárkový poukaz od Doležalův Med: Darujte svým blízkým svobodu výběru!

Chcete potěšit své včelářsky nadšené přátele nebo rodinu, ale nejste si jisti, co by je nejvíce potěšilo? Naše dárkové poukazy jsou ideálním řešením. Dáváme vám možnost vybrat si z několika variant:

Včelařské kurzy: Umožněte jim zdokonalit své dovednosti včelaření a prozkoumat tajemství včelího světa.

Nákup včelařských potřeb: Nechte je vybírat z naší široké nabídky včelařských pomůcek a vybavení.

Nákup včelích produktů: Dopřejte jim lahodné medy a další včelí produkty přímo od našich včelnic.

Nákup dárkových balíčků: Věnujte dárky, které mají smysl. Doležalův Med vám nabízí včelí dárkové balíčky, které přinášejí krásu, zdraví a radost.

Platnost poukazu: Náš dárkový poukaz je platný po dobu jednoho roku od data zakoupení, takže obdarovaný má dostatek času na rozhodnutí.

Dejte svým blízkým možnost vybrat si to, co je pro ně nejvíce zajímavé a užitečné. Kupte náš dárkový poukaz a potěšte je dárkem, který skýtá nekonečné možnosti!

(vyhrazujeme si právo měnit tyto popisy a specifikace bez předchozího upozornění)